Ensimmäinen päivä joulun jälkeen, kun jaksaa nousta ylös asti ja tehdä jotain suurinpiirtein järkevää, joulu taitaa olla virallisesti ohi! 

Vähän siivoiltiin ja touhuttiin maltillisesti ja päätin sitten uudistaa vähän olohuonettakin. Hankintalistalle jäi ainakin uudet kopat vanhojen tilalle, värimaailma muuttui sen verran. Verhot ja sohvatyynyt lähinnä uudistui tällä kertaa, peruskalusteet onkin jo juuri sitä mistä pidänkin. Tummat kalusteet kontrastina valkoiselle romanttiselle lautaseinälle. 

Hieman jäi vielä joulukamaa esille, pitää ottaa rauhallinen joulunpoisto. 

Jotenkin olen nyt kiintynyt rauhallisiin ja romanttisin tehosteväreihin ja se alkaa näkyä ainakin olohuoneessa, keittiö on edelleen kirkasvärinen ja raikas. Keittöön palataan joskus toisessa jaksossa. 

Hieman yksityiskohtia yllä. Omatekemiä virkattuja palloja, niistä pidän ihmeekseni hyvin paljon. Osa hyllyistä on vielä joulun valtaamia ja siksi hieman sekaisia. Laitan alle esimerkin.

Tässäpä lyhyesti mietteitä ja kuvia tästä päivästä, pitänee aloittaa uuden vuoden kunniaksi pitämään tätä blogia ihan oikeasti ja ajan kanssa.

Onnea Uudelle Vuodelle!