20151231_192139-1

 

Niin se meni hujauksessa vuosi 2015 ja uusi pyörähti käyntiin. Tarkoitus olisi nyt reipastua ja ottaa taas itseään niskasta kiinni. Raskaus, tuo ihana tekosyy, oli ja meni. Samoin pikkuvauva-vaihe alkaa väistymään eli kropan haltuunottokin voisi olla jo paikallaan. Vuosi otti ja antoi paljon ja taas on ihania muistoja sekä uusia tuttavuuksia elämässä.

Tutustuin viimevuonna aivan ihaniin ihmisiin elokuisten vauvojen facebook- ryhmässä. Nämä naiset ovat olleet henkireikäni kuluneena vuonna ja ovat sitä edelleen. Emme asu lähekkäin, mutta whatsapp ryhmä pitää meidät läheisinä ja päivittäin jaammekin ilot ja surut siellä. Innolla odotan että kokoonnumme porukalla yhteen jokupäivä!

Mitä lupasin vuoden vaihtuessa? En mitään. Uuden vuoden lupaukset harvoin pitävät kovin pitkään, ennemmin tekee pieniä muutoksia ja hyviä päätöksiä joka päivä. Täällä ainakin parannettavaa riittää varmasti koko vuodelle ja ylikin.

IMG-20151027-WA0030-1

Sen verran voisin tästä vuoden aloituksesta sanoa, että paheksun syvästi herra Teri Niitin instagram- tempausta ja toivon todella että hän katuu ja pyytää anteeksi. Itse imetän missä vain vauvalla nälkä tulee ja teen sen hienovaraisesti. Silti kenelläkään ei ole oikeutta puuttua toisen imetykseen. Päänsä voi kääntää pois, lapsi tarvitsee ravintonsa. Vielä pieni huomio tähän loppuun, muodin ja elokuvien nimissä paljas pinta on jopa toivottavaa muttei lapsen ruokinnan yhteydessä? En voi käsittää! Tämä tästä aiheesta, kiitos ja anteeksi.

Hyvää alkanutta vuotta itse kullekkin!