Hulinaa ja huisketta on riittänyt, huomasin ihan yhtäkkiä taas laiminlyöneeni tätä harrastusta. Kaikkea on taas tapahtunut joulukuun jälkeen, ei varmaan ihan kattavasti kannata sepustaa kaikkea. Kerrotaanpa silti ainakin jotain.

Uusi vuosi alkoi laiskanpuoleisesti ja edelleen yritän päästä täyteen höyryyn omissa opinnoissani. Hieman tuntunut välillä jopa raskaalta, monimuoto-opetuksessa on vielä paljon puutteita amk:lla. Jospa sekin tästä pikkuhiljaa ja palautteiden avulla selkiintyisi. Ei auta kuin puskea eteenpäin.

Toiseksi vanhimman ilmoitin ensimmäiselle luokalle haikein mielin, syksyllä on jo kaksi koululaista! Aika rientää vähän liian nopeaa ohitse, nuorimmainenkin täytti jo 1.5 vuotta. Samoin itselläni pyörähtää kesällä mittariin jo pelätty 3 ja 0, hieman olen kriiseillyt sitäkin asiaa. Jospa se siitä, kunhan tottuu ajatukseen uudesta numerosta. Ainakin yksi syy juhlia kunnolla ja kutsua ystäviä mukaan. Nykyään niitä ei liiemmin ole, kun asuu eri paikkakunnalla ja viettää ison osan ajasta kotona lasten kanssa. Ainakin ne vähät tuntuvat vieläkin tärkeämmiltä. Onneksi nykyään voi pitää paremmin yhteyttä somen kautta.

Sain viimein hankittua itselleni uudet ihanat nilkkurit ja pari mekkoa. Olo on kuin uudestisyntyneellä! Ihanaa kun joskus hemmottelee myös itseään, useimmiten tulee sorruttua hankkimaan vain lapsille kaikkea. 

Olen ollut niin innoissani päivien pitenemisestä ja saan jokaisen auringonsäteen mukana lisää energiaa. Tuntuu että kaamosaikaan on jatkuvasti väsynyt ja muutenkin alavireisempi. Ilmatkin alkavat lämmetä ja kevät tuppaa jo tulemaan. Ulkoilukin tuntuu heti mukavammalta ja lapset viihtyvät pitempään pihaleikeissä. Odotan niin taas kevättä ja kesää. 

Pitää nyt lisäillä parhaita paloja tännekkin melkein kahdelta kuukaudelta, kun tullut taas melkoisesti tuota taukoa! Nuorimmainenkin kasvanut taas silmissä, nopeaa kehittyy leikit ja puuhat, kohta hän ei ole enää minun vauva.

Mitähän vielä olisi kerrottavaa.. Lapsilla suuri villitys pokemoneista ja se onkin esikoisen synttäriteemana. Hyvissä ajoin aloin etsiä siis kaikkea pokemoneihin liittyvää ja nyt ollaan aika hyvin varustauduttu tähän, lisää aiheesta kuvineen seuraa lähempänä. Toiseksi nuorimmalla on sitten Frozen-teema ja siinä ollaan yhtä hyvin varustauduttu. Nykyään on kyllä kova homma järjestää syntymäpäiviä, ainakin jos tahtoo lapsen saavan yhtäläiset juhlat kuin muillakin. Itselleni se on toisaalta vain hyvä, nautin suuresti juhlien suunnittelusta ja toteutuksesta. Nytkin tosiaan suurin osa suunniteltuna juhliin, jotka ovat toukokuussa.. hullua eikö! No jokainen tyylillään ja sitä rataa. 

Olen myös yrittänyt taas kantaa korteni kekoon ja kudoin parhaan kykyni mukaan parit ”Suomi 100v”-sukat keräykseen. En ole sukkia koskaan neulonut eli tämä oli vähän haaste. No toivotaan että saaja pitää niistä, ainakin rakkaudella jos ei taidolla valmistetut. 

Tultiin myös eilen nuorimman tytön kanssa kipeäksi, joten ajatus ei aivan luista. Jos tästä kirjoituksesta unohtui jotain tärkeämpää niin kirjoittelen lisää myöhemmin, nyt kutsuu laiskana makaaminen vastustamattomasti.. 

Aurinkoisia kelejä toivoen!❤