Huomenna pärähtää soimaan ”kolme yötä jouluun on” ja joulufiilis on huipussaan. Viimeisiä jouluvalmisteluja aloitellaan ja viimeisiä koulupäiviä lapsilla. Enää kaksi päivää koulua! Kyllä lomaa onkin jo kaivattu. Aamulla oma olo tuntui heikolta ja tukkoiselta, pitää kokeilla kaikki poppaskonstit että olo paranisi ennen joulua. Hyvä syy syödä viimeiset jäätelöt pakastimesta..

Tänään käytiin hakemassa joulukuusi. Päätin, että tänävuonna otetaan pieni ja sievä kuusi, ettei se kaadu niin herkästi taaperon toimesta. Mielestäni löysimme oikein hyvän kuusen, tuoksukin oli aivan ihana. Viimevuotinen kuusi ei nimittäin tuoksunut ollenkaan! Mikä lie luonnon oikku oli, joten tänävuonna myös haistelin valitessa. 

Koristeltiinkin kuusi heti samantien melkeinpä, tuli kaunista jälkeä kun yhdessä puuhattiin. Taaperokin tomerana kantoi laatikosta palloja ihan onnessaan ja laittoi kuuseen. Ne ei ihan pysyneet, mutta väliäkös tuolla, kun hauskaa oli. Tässä koristeltu malli, on pysynyt pystyssä jo monta tuntia!

Paistettiin myös pipareita ja koristeltiinkin jo muutama. Kaikkialle ehtivä taaperoinen vetikin kupillisen koristeita lattialle ja nautti sitten jalkapohjiin tarttuneet erikoisherkut suihinsa. Tuli kyllä oikein söpöjä yksisarvisia ynnämuita piparkakkusia meidän taiteilijoilta, tuotokset päätyi myös melkein suoraan parempiin suihin. Muuta ei taida tänään jaksaa touhuta, eikä kirjoittaakkaan pitemmästi, kuume taitaa olla tällä äipällä nousussa ja sohva kutimen kanssa kutsuu.

Palataan asiaan!

Ps. Muutama kuva pipari-operaatiosta alla.