Viimepäivinä on nähnyt selkeän muutoksen keväisempään. Aurinko paistaa ja linnut sirkuttaa. Itselläkin on jotenkin elinvoimainen ja reipas olo! No lapset on myös hyvin energisiä, ikävä kyllä heti kun aurinko nousee. Mutta on se ihanaa kun on päivä päivältä valoisampaa ja ilmat alkaa lämmetä. Taas alkaa suunnitella uusia juttuja ja energiaa tuntuu tulevan kokoajan lisää. Kevätsiivouskin alkaa häämöttää, jos jopa ikkunat pesisi.

image

Parina päivänä on tullut suorastaan pakottava tarve ulkoilla koko porukalla. Onneksi lähellä on puistoa ja leikkikenttää, oma pihakin käy hyvin silloin kun itse ei pääse (tai jaksa) sen kauemmaksi. Perheen 4 vuotta täyttävä sisähiirikin on viihtynyt leikkikentällä ja pihalla. Tänään  sitten otettiin mukaan 6kk flunssapotilaskin joka alkaa pikkuhiljaa olla parempaan päin. Hyvin viihtyi pulkassa, vaikka silmät oli suurina ihmetyksestä.

image

Tässä olen uhkunut intoa liikkumiseen ja painon haltuunottoon, flunssa verotti hyvin pitkälti tuloksia joten tässäkin parantamisen varaa. Elokuisten vauvojen äitiryhmällä on oma tsemppiryhmä painonpudotukseen ja kunnonkohotukseen. Tämä on korvaamaton tuki niin tsempin kuin retkahdustenkin osalta. Jotenkin sitä kuitenkin vain tarvis sen kaverin, joka tulis ihan kotiin potkimaan liikenteeseen kun vastustaa ja laiskottaa. Koira osaa vain katsoa syyllistävästi jos tulee luistettua lenkeistä.

image

Mutta ei elämä saa olla liian tiukkaa! Joskus se on rentouduttava ja nautittava elämästä kaikkine houkutuksineen, eikös!

image

❤ Ihanaa alkanutta kevättä! ❤