Se on jo huhtikuu ja pääsiäinen. Hulinaa riittää; on virpomiset, pääsiäiskukkoilut, kevätsiivoukset.. kaikkea mahdollista menoa ja meininkiä. Vähän on tullut luistettua joistain pääsiäisen perinteistä, kolme neljästä lapsesta poissa kotoa ja nuorimmainen ei vielä niin ymmärrä niiden päälle. Onkin otettu rennosti ja levätty!
Koulussa riittää edelleen tekemistä ja pitäisi paneutua nyt kunnolla pariin ryhmätyöhön sekä ruotsin opiskeluun. Vähän ollut väsyä ja flunssaa eli aikataulusta jäljessä mennään. Vielä kun jaksaa puristaa muutaman viikon niin alkaa lapsilla kesäloma ja itsellä kesäkurssit. Vähän kevyempi aikataulu opiskeluun siis kohta näkyvissä. 

Uusia harrastuksiakin on tullut hankittua, nimittäin aloin opetella geelikynsien tekoa. Parit kynnet tehtynä ja lupaavalta alkaa näyttämään, ainakin kynsiksi ne tunnistaa! Vielä hieman harjoitusta ja hyvä tulee, erittäin mukava harrastus kyllä. Laitan kuvaa parista kokeilusta tähän alle. 

Palasin myös takaisin Tupperwaren ihmeelliseen maailmaan ja ensi viikolla olisi ensimmäinen kokous ja kahdet kutsut. Hieman pistää jännittämään kun meidän tukkuri meinaa tulla mukaan ensimmäiseen esittelyyni! Varmasti saan hyvää opastusta ja neuvoja kokeneelta tekijältä, silti se pistää hermostuttamaan kovasti. Tupperi on ollut intohimona kyllä kokoajan, vaikka olin vuoden tauolla hommasta. Tästä aiheesta riittäisi puhumista vaikka kuinka! Jos nyt kuitenkin jätetään toiseen kertaan kuitenkin ja jatketaan eteenpäin.

Lisäksi sain viimeinkin hankittua kuntosalijäsenyyden lähelle juuri auenneelle kuntosalille. Sinnekkin siis matka käy tässä. Paljon olisi kaikkea touhua ja kevät kulkee kesää kohti kovaa vauhtia. Mukavaa aurinkoista ja pirteää kevättä vain kaikille!