Pienten takapakkien jälkeen löydetty liikunnanilo vahvistuu aurinkoisten kelien myötä entisestään. Aamulla käytiin lasten kanssa saattamassa esikoinen kouluun, samalla tuli lenkki ja leikkikenttäreissukin. Matkaakin kertyi se 5.5 km rapiat. Mukavasti piristää aamu- unista äitiäkin. Ihana ilma oli ja lapset reippaina, kaiken kaikkiaan siis mukava aloitus aamulle.

image

image

Pienistä onnistumisista tulee hyvä olo, ne motivoivat jatkamaan ja nostamaan tavoitteita! Mieli on halajanut juoksemaan ja lenkit tähtääkin siihen. Otin itselleni uuden haasteen, jossa tavoitteena on juosta 10 km. Tähän on vielä matkaa, sillä kunto ei ole vielä ihan parhaasta päästä. Tänään oli ensimmäinen lenkki ja vauhti oli kohtalaisen ripeää, ei vielä aivan juoksua. Kilometrejä tuli jo melkein 5.5 ja tuntui siltä että kyllä tämä tästä vielä onnistuu. Ohjelman kesto on kymmenen viikkoa ja sen jälkeen pitäisi olla terässä ja pystyä tuohon kymmeneen kilometriin. Innolla odotan edistymistä ja tulevia onnistumisia. Olokin on muuten mitä parhain aina lenkin jälkeen ja sehän se on tärkeintä!

image

Tässä sitä ollaan. Punaisena ja erittäinkin luomuna. Mutta se olo, kun posket punottaa ja pieni hengästynyt olotila vaihtuu endorfiineihin, se on parasta. Toivon että tämä julkinen ilmoitus tavoitteesta motivoi entisestään ja ehkäisee laiskistumisen. Ei ole enää vain omassa mielessä, vaan pitää pitää itsensä liikkeessä ja raportoida edistymistä. Jos muutkin pystyy niin minäkin. Liikkeelle lähtö on joskus nihkeää, mutta se palkitsee joka kerta. Tsemppiä muillekkin liikkumiseen!

image