Lately I have began to feel that I need new challenges in life besides home and children. I have sometimes felt somewhat useless to society and maybe a little lonely. Children are wonderful-terrible-things that I wouldn’t exchange for anything, but it feels like being a mother is just not enough for me right now.

TRANSLATION IN PROGRESS  // KÄÄNNÖS KESKEN

Tosiaan kuten oon kertonu, paikkakunta on uudehko ja tuttavapiiri vasta lapsenkengissä. Oon tavannu ihania mahtavia ihmisiä ja esikoinen keränny hyvän kaveripiirin jo koulusta ja naapurustosta. Nyt olis sitten aika aktivoitua ja syventää tuttavuutta ihmisiin täällä!

 

image

Keksin siis että alan tupperware-edustajaksi! Mikä sen parempi tekosyy tunkea ihmisten kotiin eikös? Ehkä jopa saan taas verestettyä asiakaspalvelutaitoja ja kehitettyä itseäni siinä sivussa. Rahavirtaa ei varmaan ihan heti ole tiedossa, mutta kokemuksia ja uusia tuttavuuksia toivottavasti senki edestä. Miksi just tupperit? Tyhjänpäiväistä ja kallista muovirojua? Näin mie itekki ajattelin, pakko myöntää. Mut sitten viimevuoden  marraskuuta tais olla ku menin ihan huvikseni tämmöisille kutsuille siskon luo. Tämä avas silmiä ja huomasin kuinka käteviä tuotteita niillä on. Ei se ollutkaan vaan niitä purkkeja, vaan monipuolisia tuotteita sekä ruuan tekoon että säilytykseen. Ihastuin kerralla! Nyt muutamia tuotteita hankkineena se jotenki vaan kolahti, tää taitaa olla se mun juttu. Kiitos kuuluu siis siskolle ja kaverille joka näitä mulle esitteli intoa uhkuen.

image

Tämmöistä harrastusta siis tällä kertaa, lisää tietysti kokoajan pähkäilen. Sain uuden kipinän lenkkeilyynki ja koira-eläin on oikein mielissään tästä innostuksesta ollut.

image

Huomaako että Sunna yrittää kovasti mua motivoida? Sehän jaksais varmaan koko päivän, mut raihnainen ja laiskistunu mamma kaipaa treeniä. Kyllä se piristää aina kun saa itsensä liikkeelle, vaikka lähtö monesti onki se nihkeä vaihe. Pitää nauttia nyt kun kovat pakkaset meni ja tämmöset mulle sopivat lämpötilat tuli. Tänään tosin näyttää aika liukkaalta et pitänee miettiä reittiä ja matkaa turvallisemmaksi.. loppuu muuten pian lyhyeen lenkit!
Tässä vielä kuva hyvinkin motivoituneesta ulkoilijasta. Palataan asiaan ja toivottavasti kukaan ei liukastele pahasti?

image